
Kylling og dumplings III
oppskrift på chicken and dumplings iii, en klassisk rett med kylling og myke dumplings. perfekt for en velsmakende middag på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 benfrie kyllinglår
- 2. 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet sellerisuppe
- 3. salt og pepper etter smak
- 4. 1 pakke (12 unser) kjøleskapsfrossen kjeksdeig
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over høy varme, kombiner kyllingen med nok vann til å dekke, og kok opp i 15 til 20 minutter. Sil av noe av vannet fra gryten, og la det være igjen 3 kopper i gryten. Ta ut kyllingen og la den avkjøle seg, før du river den i bittestore biter; legg den tilbake i gryten.
- 22. Skru ned varmen til middels, og tilsett de hermetiske suppene. Krydre med salt og pepper. Riv kjeksdeigen i biter, og ha den i suppen. La det småkoke på middels varme i 7 til 8 minutter, eller til deigen er gjennomkokt.