Kylling og dumplings III

Kylling og dumplings III

oppskrift på chicken and dumplings iii, en klassisk rett med kylling og myke dumplings. perfekt for en velsmakende middag på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 benfrie kyllinglår
  • 2. 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet sellerisuppe
  • 3. salt og pepper etter smak
  • 4. 1 pakke (12 unser) kjøleskapsfrossen kjeksdeig

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte over høy varme, kombiner kyllingen med nok vann til å dekke, og kok opp i 15 til 20 minutter. Sil av noe av vannet fra gryten, og la det være igjen 3 kopper i gryten. Ta ut kyllingen og la den avkjøle seg, før du river den i bittestore biter; legg den tilbake i gryten.
  2. 22. Skru ned varmen til middels, og tilsett de hermetiske suppene. Krydre med salt og pepper. Riv kjeksdeigen i biter, og ha den i suppen. La det småkoke på middels varme i 7 til 8 minutter, eller til deigen er gjennomkokt.