Janettes berusede gris hjemmelagde pommes frites

Janettes berusede gris hjemmelagde pommes frites

oppskriften på janette's drunken-pig home-fries er en deilig og enkel frokostrett med smaker av bacon, poteter og krydder. perfekt for en helgefrokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 8 unser lett kielbasa
  • 12 unser øl
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 kopper sopp i kvarte biter
  • 1 kopp finhakket løk
  • 1 rød paprika, finhakket
  • 1 grønn paprika, finhakket
  • 2 røde poteter, kuttet i 1/4-tommers terninger
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje barbecue-saus
  • 2 spiseskjeer hakkede persilleblader

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kielbasa og øl i en stor stekepanne og kok opp over middels høy varme. Senk varmen litt og la det småkoke, stikk hull på kielbasaen et par ganger med en gaffel, i 7 minutter. Sett til side.
  2. 2Varm olivenoljen i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett sopp, løk, paprika og poteter, og kok under omrøring, og tilsett litt av ølen fra pølsa etter behov, til grønnsakene er møre, ca. 15 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 3Skjær kielbasaen i 1/4 tommers tykke skiver og rør dem inn i potetblandingen sammen med barbecuesausen. Overfør til et serveringsfat, dryss over hakket persille, og server.