Hibiskusté
oppdag hvordan du lager hibiscus te hjemme, en smakfull og helsebringende drikk perfekt for varme dager og helsebevisste. enkel oppskrift og tips!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 48 gram vann
- 3 spiseskjeer hibiskusblomster (økologisk dyrket)
- 2 kanelstenger
- 1/8 kopp sukker
- 1 liten appelsin, skivet
- Is
- 1 sitron, delt i båter
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann, skru ned varmen og tilsett hibiskusblomster og kanelstenger. Dekk til og la det trekke i 20 minutter.
- 2Sil teen over i ønsket beholder, tilsett sukker og appelsinskiver, og server over is. Pynt hvert glass med en sitronskive.
- 3Kokketips: Denne teoppskriften kan enkelt dobles for større porsjoner. Når du bruker urter i te, er det ikke nødvendigvis bedre å la dem trekke lenger. Å varme urtene for lenge kan frigjøre uønskede egenskaper og bitterhet. Nøkkelen er å tilsette flere urter for å styrke smaken.