Hello Fresh Mobile Banner
Tacoquesadillas

Tacoquesadillas

lær hvordan du lager deilige taco quesadillas med enkel oppskrift. perfekt for en rask og smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 3 spiseskjeer tomatpuré
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 1 teskje spisskummen
  • 3/4 teskje kosher-salt, eller mer etter smak
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • Smør til steking
  • 8 mais tortillas
  • 340 gram Monterey Jack-ost, revet
  • Revet salat, til servering
  • Pico de Gallo, oppskrift følger
  • 5 plommetomater (Roma)
  • 3 jalapeñopepper
  • 1/2 stor (eller 1 liten) gul løk
  • 1 bunt fersk koriander
  • Saften av 1/2 lime
  • Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels høy varme brunes storfekjøttet, 5 til 8 minutter. Sil av overflødig fett. Tilsett tomatpuré, chilipulver, spisskummen, salt, cayennepepper og 1 kopp vann, og rør godt sammen. Kok opp, senk varmen og la det småkoke til det tykner, 8 til 10 minutter. Hold det varmt.
  2. 2Varm opp en separat stekepanne over middels varme. Smør smør i bunnen av pannen og legg en tortilla i pannen. Topp tortillaen med litt ost, og legg en annen tortilla oppå. Stek til undersiden er brun og osten begynner å smelte, ca. 2 minutter. Snu og stek den andre siden i ytterligere 1 til 2 minutter. Overfør til en tallerken og hold varm. Gjenta med de resterende tortillasene og osten, og tilsett mer smør etter behov.
  3. 3Topp hver quesadilla med en generøs porsjon av storfekjøttblandingen, og legg deretter på litt salat og Pico de Gallo.
  4. 4Hakk tomatene, jalapeñene og løken i veldig små terninger (la frøene være i jalapeñene for en sterkere pico, eller fjern dem for en mildere variant). Deretter hakker du en passe stor bunt med koriander. Fjern og kast de lange, bladløse stilkene før du hakker. Det er ikke nødvendig å fjerne bladene helt fra stilkene. Bland alle disse ingrediensene i en bolle og rør godt. Press saften av den halve lime inn i bollen. Tilsett salt etter smak og rør igjen.