
Potet- og laksboller
Lær hvordan du lager deilige potet- og lakseburgere som er perfekte som forrett eller lett måltid. En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (14,75 unser) laks, avrent og smuldret
- 2. 2 egg, pisket
- 3. 1/4 kopp hvitløk- og urtesmakende tørr brødsmuler
- 4. 1/4 kopp tørre potetflak
- 5. 1 middels stor løk, finhakket
- 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 7. 1/4 teskje tørket dill
- 8. 1/4 teskje sellerisalt
- 9. salt og pepper etter smak
- 10. 2 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Bland salmon, egg, hvitløk og urter, krydret tørr brødsmuler, tørre potetflak, løk, hvitløk, dill, sellerisalt, salt og pepper i en middels stor bolle. Form blandingen til 2 tommers baller, og trykk dem flate til kaker ca. 1/2 tomme tykke.
- 22. Varm opp olivenolje i en middels stor stekepanne over middels varme. Stek kakene i porsjoner i ca. 5 minutter på hver side, til de er lett brune.