
Grillet sommerkål
oppskrift på sommergrillet kål, perfekt for grilling på varme sommerdager. enkel, sunn og smakfull rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 stor hodekål, kjernet og delt i 8 båter
- 8 teskjeer smør
- 1/4 kopp vann
- 1/2 teskje hvitløkspulver, eller etter smak
- 1/2 teskje krydret salt, eller etter smak
- malt svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørs grill til middels høy varme og pensle risten lett med olje.
- 2Plasser kålbåtene i bunnen av en stor metallform. Hell vannet i formen. Legg en teskje smør på hver kålbåt. Krydre rikelig med hvitløkskrydder, salt med smak, og pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 3Sett formen på den forvarmede grillen; kok til kålen er mør, omtrent 30 minutter.