Kremet mais

Kremet mais

Lær hvordan du lager kremet mais med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til middagen eller som en vegetarisk rett. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 2 spiseskjeer hvetemel
  • 3. 2 (16 unser) pakker frosne maiskjerner
  • 4. 1 pint halvhavsskreme
  • 5. 1 pint kremfløte
  • 6. 1 teskje salt
  • 7. 1 1/2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 8. 1 kopp revet Romano-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor kjele over middels varme smelter du smøret og blander det med melet.
  3. 33. Tilsett mais, halvparten og halvparten, kremfløte, salt og sukker. Rør og varm opp til blandingen begynner å tykne.
  4. 44. Rør inn osten og hell det hele i en ildfast form på 2 liter. Stek i 15 til 20 minutter.