
Kremet mais
Lær hvordan du lager kremet mais med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til middagen eller som en vegetarisk rett. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 2 spiseskjeer hvetemel
- 3. 2 (16 unser) pakker frosne maiskjerner
- 4. 1 pint halvhavsskreme
- 5. 1 pint kremfløte
- 6. 1 teskje salt
- 7. 1 1/2 spiseskjeer hvitt sukker
- 8. 1 kopp revet Romano-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor kjele over middels varme smelter du smøret og blander det med melet.
- 33. Tilsett mais, halvparten og halvparten, kremfløte, salt og sukker. Rør og varm opp til blandingen begynner å tykne.
- 44. Rør inn osten og hell det hele i en ildfast form på 2 liter. Stek i 15 til 20 minutter.

