Hello Fresh Mobile Banner
Gresskar- og kanelpannekaker

Gresskar- og kanelpannekaker

Lær hvordan du lager deilige pumpkin cinnamon pancakes, perfekte for en smakfull frokost eller brunch. En enkel oppskrift med høstlige smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp lønnesirup med pannekakesmak, Log Cabin Original Syrup®
  • 5 spiseskjeer hakkede, ristet pecannøtter, Diamond®
  • 1 kopp kulturmelk til pannekaker, Aunt Jemima®
  • 2/3 kopp kaldt vann
  • 1/3 kopp hermetisert gresskar, Libby's®
  • 1/2 teskje malt kanel, McCormick®
  • 1/8 teskje malt ingefær, McCormick®
  • Non-stick matlagingsspray, Pam®
  • Smør

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Pecan-sirup: Bland lønnesirup og pecannøtter i en liten mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy effekt i ca. 25 sekunder. Sett pecansirupen til side og hold den varm.
  3. 3Pannekake: I en middels stor bolle, visp sammen pannekakemiks, vann, gresskar, kanel og ingefær til det er akkurat blandet (ikke overbland; røren skal være klumpete).
  4. 4Spray en tykk stekepanne med non-stick spray og varm opp pannen på middels varme. Ha i 2 spiseskjeer røre for hver pannekake. Stek i 2 minutter eller til det dannes bobler, snu deretter pannekakene og stek i ytterligere 2 minutter. Overfør pannekakene til tallerkener. Topp med smør og server med varm pecansirup.