
Gresskar- og kanelpannekaker
Lær hvordan du lager deilige pumpkin cinnamon pancakes, perfekte for en smakfull frokost eller brunch. En enkel oppskrift med høstlige smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp lønnesirup med pannekakesmak, Log Cabin Original Syrup®
- 5 spiseskjeer hakkede, ristet pecannøtter, Diamond®
- 1 kopp kulturmelk til pannekaker, Aunt Jemima®
- 2/3 kopp kaldt vann
- 1/3 kopp hermetisert gresskar, Libby's®
- 1/2 teskje malt kanel, McCormick®
- 1/8 teskje malt ingefær, McCormick®
- Non-stick matlagingsspray, Pam®
- Smør
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Pecan-sirup: Bland lønnesirup og pecannøtter i en liten mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy effekt i ca. 25 sekunder. Sett pecansirupen til side og hold den varm.
- 3Pannekake: I en middels stor bolle, visp sammen pannekakemiks, vann, gresskar, kanel og ingefær til det er akkurat blandet (ikke overbland; røren skal være klumpete).
- 4Spray en tykk stekepanne med non-stick spray og varm opp pannen på middels varme. Ha i 2 spiseskjeer røre for hver pannekake. Stek i 2 minutter eller til det dannes bobler, snu deretter pannekakene og stek i ytterligere 2 minutter. Overfør pannekakene til tallerkener. Topp med smør og server med varm pecansirup.