
Pølse og piroger
Lær hvordan du lager deilige sausage and pirogi med våre enkle oppskrifter. Perfekt for enhver anledning, med tips for perfekt resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 stor italiensk pølse, tredd på rotisserie
- 2. 4 store aspargesstenger
- 3. 1/2 kopp olivenolje
- 4. Kosher-salt
- 5. Nykvernet svart pepper
- 6. 1/4 kopp brune sopp, finhakket
- 7. 3 hvitløksfedd, tynne skiver
- 8. 6 kamskjell med skjell
- 9. 1 kopp hvitvin
- 10. 2 spiseskjeer brødsmuler
- 11. 1 skive kanadisk skinke, finhakket
- 12. 6 wonton-omslag
- 13. 1/4 kopp ricottaost
- 14. 1 vårløk, tynne skiver
- 15. 1 spiseskje timianblader, finhakket
Fremgangsmåte
- 11. Grill. Trekk pølsen på spyd og la den snurre til skinnet er blært. I mellomtiden, krydre aspargesen med 2 spiseskjeer olje, salt og pepper, og grill i flere minutter. Når den er avkjølt, hakk den opp i 2,5 cm store biter. I en stor stekepanne, varm opp 3 spiseskjeer olje over middels høy varme. Tilsett sopp, og kok til den er gyllenbrun. La den avkjøle og sett til side.
- 22. I en annen stor stekepanne, varm opp 3 spiseskjeer olivenolje, og tilsett hvitløk. Kok hvitløken til den er karamellisert, og tilsett deretter blåskjell og hvitvin. Sett på lokk slik at blåskjellene åpner seg. Når de har åpnet seg, fjern blåskjellene og ta av toppskjellene. I en liten bolle, bland brødsmuler og skinke, og strø over blåskjellene. Fortsett å koke vinssausen til den er redusert med halvparten.
- 33. Kok opp en liten kjele med saltet vann. I mellomtiden, lag piroger. Bland sopp, ricotta og vårløk i en liten bolle. Bruk en middels utstikker, stikk ut 6 sirkler fra wonton-arkene. Legg en liten teskje med fyllet i midten av hver sirkel. Dypp fingeren i vann og før den rundt kantene på sirkelen. Brett den ene siden over for å lage en halvmåne og forsegl, ved å presse forsiktig langs kanten. Gjenta med resten av wontonene. Legg pirogene i det kokende vannet, og kok til wontonene er møre. Ta opp og drypp litt olivenolje over.
- 44. Når pølsen er kokt, skjær den i skiver på skrå. Plasser blåskjellene langs kanten av en serveringsskål. Vend forsiktig asparges, piroger og pølse sammen, og legg det i midten av skålen. Strø over timian.