
Rons sveitsiske marengs-smørkrem
Lær hvordan du lager ron’s swiss meringue buttercream – en luftig og smakfull frosting perfekt for kaker og desserter. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 9 store eggehviter, romtempererte
- 1 ½ kopper sukker
- 1 ½ pund (6 staver) usaltet smør, myknet men fortsatt kjølig
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- Valgfri smakstilsetning: smeltet sjokolade, likører, frukt og fruktpuréer
Fremgangsmåte
- 1Sett eggehvitene og sukkeret i en stor metallbolle over lettsivende vann. Pisk kontinuerlig til sukkeret har smeltet og blandingen er veldig tynn og varm. Fjern bollen fra varmen og pisk på høy hastighet til stive topper dannes, ca. 5 minutter. Fortsett å piske på lav hastighet til blandingen er avkjølt.
- 2Pisk inn små biter av avkjølt, men mykt smør på middels hastighet. Blandingen kan skille seg før den samler seg igjen. Tilsett vaniljeekstrakt eller annen smakstilsetning hvis du bruker det. (Pisk av og til under påføring av frosting for å opprettholde en jevn tekstur.)