Kinesisk kyllingsalat

Kinesisk kyllingsalat

oppskrift på kinesisk kyllingsalat med sprø grønnsaker og asiatisk dressing. enkel å lage og perfekt for en lett lunsj eller forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp peanøttolje
  • 2. 2 spiseskjeer orientalsk sesamolje
  • 3. 1 liten hvitløksfedd, skrelt og blansjert
  • 4. 1 spiseskje sukker
  • 5. 3 spiseskjeer riseddik
  • 6. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 7. 1/4 kopp peanøttsmør
  • 8. 2 spiseskjeer sesampasta
  • 9. Salt og nykvernet svart pepper
  • 10. 1 teskje chilipaste med soyabønner, valgfritt
  • 11. 2 kopper kokt kyllingbryst, revet i bitestørrelse biter
  • 12. 2 kopper kokt makaroni med rørformet form
  • 13. 1 pakke (10 unser) frosne små erter, tint
  • 14. 2 vårløk, kun den grønne delen, tynne skiver
  • 15. Hakket koriander, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en foodprosessor eller blender, kombiner og kjør peanøtt- og sesamolje, hvitløk, sukker, riseddik, soyasaus, peanøttsmør og sesampasta til en jevn puré. Smak til med salt og pepper. Hvis ønskelig, rør inn chilipasta.
  2. 22. Rett før servering, vend kylling, makaroni og erter med sausen, og pynt med vårløk og koriander.