
Kinesisk kyllingsalat
oppskrift på kinesisk kyllingsalat med sprø grønnsaker og asiatisk dressing. enkel å lage og perfekt for en lett lunsj eller forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp peanøttolje
- 2. 2 spiseskjeer orientalsk sesamolje
- 3. 1 liten hvitløksfedd, skrelt og blansjert
- 4. 1 spiseskje sukker
- 5. 3 spiseskjeer riseddik
- 6. 2 spiseskjeer soyasaus
- 7. 1/4 kopp peanøttsmør
- 8. 2 spiseskjeer sesampasta
- 9. Salt og nykvernet svart pepper
- 10. 1 teskje chilipaste med soyabønner, valgfritt
- 11. 2 kopper kokt kyllingbryst, revet i bitestørrelse biter
- 12. 2 kopper kokt makaroni med rørformet form
- 13. 1 pakke (10 unser) frosne små erter, tint
- 14. 2 vårløk, kun den grønne delen, tynne skiver
- 15. Hakket koriander, valgfritt
Fremgangsmåte
- 11. I en foodprosessor eller blender, kombiner og kjør peanøtt- og sesamolje, hvitløk, sukker, riseddik, soyasaus, peanøttsmør og sesampasta til en jevn puré. Smak til med salt og pepper. Hvis ønskelig, rør inn chilipasta.
- 22. Rett før servering, vend kylling, makaroni og erter med sausen, og pynt med vårløk og koriander.



