Gresskar Tartuffo Sundae

Gresskar Tartuffo Sundae

oppskrift på pumpkin tartuffo sundae, en kremet og smakfull dessert perfekt for høsten. enkelt å lage og perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pint soyamelk
  • 2. 1 pint vegansk pisket krem
  • 3. 1 vaniljestang, delt på langs
  • 4. 1 kopp moste hermetiske gresskar
  • 5. 1 kopp sukkererstatning
  • 6. 8 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm soyamelk og ikke-meieribasert topping med vaniljebønne. La det trekke, fjern bønnen, skrap ut frøene og tilsett dem tilbake i melken. Tilsett gresskarpuré.
  2. 22. Bland sukker og eggehviter. Temper over lav varme og tilsett det tilbake i melke-blandingen. Kok opp, rør konstant til blandingen tykner. Sett i fryseren, rør om til blandingen stivner, og frys deretter over natten.
  3. 33. Server med pisket ikke-meieritopping og sukkerfri godterigarnityr.