
Border Grills forførende østers- og kamskjellmartini
oppskriften på border grill's sultry oyster and clam martini - en forfriskende og sofistikert drink perfekt for sommerkveldene. lær hvordan du lager den hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 1. 1 ss limejuice
- 2. 2 modne Roma-tomater
- 3. 1/2 ts hakkede sylteagurk-chipotles
- 4. 2 til 3 dråper hot sauce
- 5. 1/2 ss brunt sukker
- 6. Salt og pepper, etter smak
- 7. 4 åpne østers
- 8. 4 åpne kamskjell
- 9. 1 ss hakket koriander
- 10. 1 ss hakket søt rød paprika
- 11. 1 ss hakket gul paprika
- 12. 1 ss hakket poblano
- 13. 1 unse vodka
- 14. 1 ts olivenolje
- 15. 1 ts hakkede sjalottløk
- 16. 1 ts hakkede chipotles (på boks)
Fremgangsmåte
- 11. Kjør alle de krydrede cocktailingrediensene til en glatt puré i en blender. I en middels stor bolle, øs cocktail-sausen og vodkaen over østersene, muslingene, paprikaene og korianderen, og bland forsiktig. Sett kaldt.
- 22. Visp sammen ingrediensene til chipotle-vinaigretten. Fordel sjømatblandingen mellom to store martiniglass, og hell vinaigretten over hver.
- 33. Pynt med limebåter, perleløk og strimler av serranos chili.