Border Grills forførende østers- og kamskjellmartini

Border Grills forførende østers- og kamskjellmartini

oppskriften på border grill's sultry oyster and clam martini - en forfriskende og sofistikert drink perfekt for sommerkveldene. lær hvordan du lager den hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 ss limejuice
  • 2. 2 modne Roma-tomater
  • 3. 1/2 ts hakkede sylteagurk-chipotles
  • 4. 2 til 3 dråper hot sauce
  • 5. 1/2 ss brunt sukker
  • 6. Salt og pepper, etter smak
  • 7. 4 åpne østers
  • 8. 4 åpne kamskjell
  • 9. 1 ss hakket koriander
  • 10. 1 ss hakket søt rød paprika
  • 11. 1 ss hakket gul paprika
  • 12. 1 ss hakket poblano
  • 13. 1 unse vodka
  • 14. 1 ts olivenolje
  • 15. 1 ts hakkede sjalottløk
  • 16. 1 ts hakkede chipotles (på boks)

Fremgangsmåte

  1. 11. Kjør alle de krydrede cocktailingrediensene til en glatt puré i en blender. I en middels stor bolle, øs cocktail-sausen og vodkaen over østersene, muslingene, paprikaene og korianderen, og bland forsiktig. Sett kaldt.
  2. 22. Visp sammen ingrediensene til chipotle-vinaigretten. Fordel sjømatblandingen mellom to store martiniglass, og hell vinaigretten over hver.
  3. 33. Pynt med limebåter, perle­løk og strimler av serranos chili.