Agurkréme med yoghurt
lær hvordan du lager en deilig cucumber raita, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel oppskrift med friske ingredienser og rask tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper naturell lettmelk yoghurt
- 2. 1 rød løk, delt i fire og tynne skiver
- 3. 1 engelsk agurk, skrelt, uten frø og revet
- 4. 1/4 kopp fersk sitronsaft (omtrent 1 sitron)
- 5. 1 spiseskje hakkede ferske mynteblader
- 6. 1 spiseskje hakket fersk koriander
Fremgangsmåte
- 1Dekk en sil med osteklede eller muslin. Plasser en stor bolle under silen. Ha yoghurten i silen og la den stå ved romtemperatur i omtrent fire timer, eller dekk den til og sett den i kjøleskapet over natten. Kast ut væsken som har rent ut i bollen, og fortsett med oppskriften. Tilsett løk, agurk, sitronsaft, mynte og koriander, og bland godt.