Agurkréme med yoghurt

Agurkréme med yoghurt

lær hvordan du lager en deilig cucumber raita, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel oppskrift med friske ingredienser og rask tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper naturell lettmelk yoghurt
  • 2. 1 rød løk, delt i fire og tynne skiver
  • 3. 1 engelsk agurk, skrelt, uten frø og revet
  • 4. 1/4 kopp fersk sitronsaft (omtrent 1 sitron)
  • 5. 1 spiseskje hakkede ferske mynteblader
  • 6. 1 spiseskje hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk en sil med osteklede eller muslin. Plasser en stor bolle under silen. Ha yoghurten i silen og la den stå ved romtemperatur i omtrent fire timer, eller dekk den til og sett den i kjøleskapet over natten. Kast ut væsken som har rent ut i bollen, og fortsett med oppskriften. Tilsett løk, agurk, sitronsaft, mynte og koriander, og bland godt.