
Grillbaconloff med hamburgerbrød
Lær hvordan du lager en smakfull barbecue baconloaf med myke boller. En perfekt rett for sommergrillen eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund bacon, hakket
- 1/2 gul løk, finhakket
- 1 pund storfekjøtt av typen sirloin, karbonadedeig
- 1 kopp panko-rasp
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- Kokespray
- Saltet smør, til burgerbrødene
- 1 kopp revet moden cheddarost
- 2 store egg, pisket
- 1/2 kopp barbecue-saus, pluss mer til servering
- 12 sliderbrød, delt
- Skivede dillpickles, til topping
Fremgangsmåte
- 1Kok baconen i en stekepanne over middels varme, rør av og til, til den er sprø, ca. 8 minutter. Fjern med en hullsleiv; sett til side. Hell av alt unntatt 1 spiseskje av fettet. Tilsett løken i stekepannen; sautér til den er myk, ca. 8 minutter. La avkjøle.
- 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Bland bacon, løk, storfekjøtt, panko, ost, egg, 2 spiseskjeer barbecue-saus og persille i en stor bolle; krydre med salt og pepper og bland med hendene til det akkurat er blandet.
- 3Spray en muffinsform med 12 former med matlagingsspray. Trykk kjøttet ned i hver form til rett under kanten. Smør 1/2 spiseskje barbecue-saus på hver. Stek til gjennomstekt, 12 til 15 minutter. La avkjøle i formen.
- 4I mellomtiden, smør hamburgerbrødene og rist dem med snittsiden ned i en stekepanne over middels høy varme. Legg kjøttbollene på brødene; topp med sylteagurk og server med ekstra barbecue-saus.
- 5Fotografi av Johnny Miller