
Perfekte svineburger
Lær hvordan du lager perfekte svineburger med saftig kjøtt og smakfulle tilbehør. En enkel oppskrift for en velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 skiver bacon
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 450 gram kjøttdeig av svin
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1/4 teskje tørket salvie
- Nykvernet pepper
- 4 potetbrød, delt
- Usaltet smør, myknet, til å smøre
- Coleslaw, til topping
Fremgangsmåte
- 1Kjør bacon og hvitløk i en food processor til det er grovhakket.
- 2Bland det malte svinekjøttet, 1 teskje salt, 1/4 teskje pepper og salvie i en stor bolle. Tilsett baconblandingen og bland forsiktig med hendene. Form forsiktig kjøttet til 4 baller, og trykk dem deretter lett flate til 4 tommer brede og 1 tomme tykke burgere. Lag en 2 tommer bred fordypning i midten av hver med tommelen for å forhindre at burgerne bulker seg når de grilles.
- 3Forvarm en grill til middels høy varme. Krydre burgerne med pepper. Grill uten å flytte på dem, til de er merket på bunnen, 5 til 6 minutter. Snu dem og grill til den andre siden er merket og burgerne føles faste, ytterligere 4 til 6 minutter. I mellomtiden smør de kuttede sidene av hamburgerbrødene og rist dem på grillen.
- 4Server burgerne på brødene; topp med coleslaw.
- 5Fotograf: Kana Okada


