Hello Fresh Mobile Banner
Sørlig fritert, frittgående kylling med en sørvestlig chipotle-kremsaus

Sørlig fritert, frittgående kylling med en sørvestlig chipotle-kremsaus

oppskrift på sprøstekt, frittgående kylling med smakfull southwest chipotle-saus. perfekt for en smakfull hovedrett med et lite tvist.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 egg, pisket
  • 4 benfrie kyllingbrystfileter
  • 1 kopp hvetemel
  • Vegetabilsk olje, til steking
  • Salt og nykvernet pepper
  • Chipotle-kremsaus, oppskrift følger

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, pisk sammen 2 egg. Dypp kyllingbrystene i eggene, og vend dem deretter i mel. Fyll en middels stor panne halvfull med vegetabilsk olje og varm opp. Når oljen er varm, legger du kyllingbrystene i den varme oljen og steker på begge sider til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Topp den stekte kyllingen med chipotle-kramsaus og server med pecannøttris og wiltet spinat.
  3. 3En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har levert denne oppskriften. FN's kokker har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.
  4. 4Chipotle-kramsaus:
  5. 51 boks chipotler i adobo
  6. 61 kopp kremfløte
  7. 71 kopp rømme
  8. 8Bland kremfløte, rømme og chipotler i en blender (bruk 2 chipotler for middels sterk, 3 for sterk). Hell det over i en liten kjele og la det småkoke.