
Sørlig fritert, frittgående kylling med en sørvestlig chipotle-kremsaus
oppskrift på sprøstekt, frittgående kylling med smakfull southwest chipotle-saus. perfekt for en smakfull hovedrett med et lite tvist.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 egg, pisket
- 4 benfrie kyllingbrystfileter
- 1 kopp hvetemel
- Vegetabilsk olje, til steking
- Salt og nykvernet pepper
- Chipotle-kremsaus, oppskrift følger
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, pisk sammen 2 egg. Dypp kyllingbrystene i eggene, og vend dem deretter i mel. Fyll en middels stor panne halvfull med vegetabilsk olje og varm opp. Når oljen er varm, legger du kyllingbrystene i den varme oljen og steker på begge sider til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
- 2Topp den stekte kyllingen med chipotle-kramsaus og server med pecannøttris og wiltet spinat.
- 3En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har levert denne oppskriften. FN's kokker har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.
- 4Chipotle-kramsaus:
- 51 boks chipotler i adobo
- 61 kopp kremfløte
- 71 kopp rømme
- 8Bland kremfløte, rømme og chipotler i en blender (bruk 2 chipotler for middels sterk, 3 for sterk). Hell det over i en liten kjele og la det småkoke.