Hello Fresh Mobile Banner
Slammin' Salmon

Slammin' Salmon

Lær hvordan du lager den kjente retten 'slammin' salmon' med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 1/4 kopp sitronsaft
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1 teskje salt
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 1 1/2 teskjeer malt ingefær
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje svart pepper
  • 1 teskje knuste rød pepperflak
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 1 teskje sesamolje
  • 1/2 kopp peanøttolje
  • 8 (113 gram) skinn- og benfrie laksefileter

Fremgangsmåte

  1. 1Rør balsamicoeddik, sitronsaft og soyasaus sammen med salt, brunt sukker, ingefær, paprika, pepper og rød pepperflak til saltet er oppløst. Rør inn hvitløk, grønn løk, sesamolje og peanøttolje til det er godt blandet.
  2. 2Hell marinaden i en plastpose med glidelås eller en glassbolle. Legg laksen i marinaden og vend forsiktig slik at den blir dekket. Sett i kjøleskapet og mariner i 2 til 24 timer.
  3. 3Forbered en utendørs grill på middels høy varme.
  4. 4Tøm av overflødig marinade fra laksefiletene. Grill til de er faste og ugjennomsiktige, ca. 4 minutter på hver side.