Hello Fresh Mobile Banner
Lett plukket agurk og kaviar

Lett plukket agurk og kaviar

en frisk og delikat forrett med lett picket agurk og kaviar, perfekt for sommerens buffé eller som forrett til spesielle anledninger

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. En japansk agurk (lang, på engelsk)
  • En klype havsalt
  • En skvett hvitvinseddik
  • En klype sukker
  • Kaviar, til pynt
  • Dillkvaster, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær agurken i så tynne skiver som mulig, samtidig som du beholder en hel grønn ring. Strø over salt og la den stå i en time. Sil av agurkskivene og smak til med eddik og sukker. Etter noen minutter, når sukkeret har løst seg opp, er agurkskivene klare til å serveres.