Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med sjøpinnsvin

Pasta med sjøpinnsvin

Lær hvordan du lager den deilige pasta con ricci, en smakfull sjømatrett som passer perfekt til sommermåltidet. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 fedd hvitløk, hakket
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 450 gram linguine i eske
  • 1 klype knust rød pepper
  • 1 sjøpiggvar (ca. 140 gram egg)
  • 1 spiseskje hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Stek hvitløken i olivenoljen i en stor kjele til den blir gyldenbrun. Kok opp 4 kopper vann i en stor gryte. Når vannet koker, tilsett linguine og kok til den er al dente, ca. 7 minutter. Ha pastaen over i kjelen sammen med den knuste rødpepparen og 1 kopp av kokevannet. Åpne sjøpølsen med saks og fjern innmaten (eggene). Tilsett eggene i kjelen og stek sammen med pastaen i 5 til 10 minutter før servering. Pynt med persille.