
Pasta med sjøpinnsvin
Lær hvordan du lager den deilige pasta con ricci, en smakfull sjømatrett som passer perfekt til sommermåltidet. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 fedd hvitløk, hakket
- 4 spiseskjeer olivenolje
- 450 gram linguine i eske
- 1 klype knust rød pepper
- 1 sjøpiggvar (ca. 140 gram egg)
- 1 spiseskje hakket frisk persille
Fremgangsmåte
- 1Stek hvitløken i olivenoljen i en stor kjele til den blir gyldenbrun. Kok opp 4 kopper vann i en stor gryte. Når vannet koker, tilsett linguine og kok til den er al dente, ca. 7 minutter. Ha pastaen over i kjelen sammen med den knuste rødpepparen og 1 kopp av kokevannet. Åpne sjøpølsen med saks og fjern innmaten (eggene). Tilsett eggene i kjelen og stek sammen med pastaen i 5 til 10 minutter før servering. Pynt med persille.