En enkel Stromboli

En enkel Stromboli

oppskrift på en enkel og smakfull stromboli, perfekt for rask matlaging. lær hvordan du lager denne deilige retten trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund bulk svinepølse (valgfritt)
  • 1 (1 pund) brøddeig, tint
  • 4 skiver hard salami
  • 4 skiver tynnskåret skinke
  • 4 skiver amerikansk ost
  • 1 kopp revet mozzarellaost
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 eggehvite, lett pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme; stek og rør ut pølsen til den er smuldret, jevnt brunet og ikke lenger rosa, ca. 10 minutter. Sil av og kast overflødig fett.
  3. 3Klem ut brøddeigen på et ugreddet stekebrett, til en tykkelse på 3/4 tommer. Legg salami, skinke og amerikansk ost i midten av deigen. Strø over mozzarellaost, salt, pepper og den kokte pølsen. Rull deigen rundt fyllet, og klem og forsegle kantene for å forhindre lekkasje; pensle toppen med eggehvite.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til deigen er gjennomstekt og lett brunet, ca. 17 til 20 minutter.