
En enkel Stromboli
oppskrift på en enkel og smakfull stromboli, perfekt for rask matlaging. lær hvordan du lager denne deilige retten trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund bulk svinepølse (valgfritt)
- 1 (1 pund) brøddeig, tint
- 4 skiver hard salami
- 4 skiver tynnskåret skinke
- 4 skiver amerikansk ost
- 1 kopp revet mozzarellaost
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 eggehvite, lett pisket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 2Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme; stek og rør ut pølsen til den er smuldret, jevnt brunet og ikke lenger rosa, ca. 10 minutter. Sil av og kast overflødig fett.
- 3Klem ut brøddeigen på et ugreddet stekebrett, til en tykkelse på 3/4 tommer. Legg salami, skinke og amerikansk ost i midten av deigen. Strø over mozzarellaost, salt, pepper og den kokte pølsen. Rull deigen rundt fyllet, og klem og forsegle kantene for å forhindre lekkasje; pensle toppen med eggehvite.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til deigen er gjennomstekt og lett brunet, ca. 17 til 20 minutter.