
Sørvestlig maisbrød
Lær hvordan du lager southwestern cornbread, en deilig og krydret bakst som passer perfekt til middagen. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. Non-stick kokespray, til spraying muffinsformer
- 2. 3 kopper maismel
- 3. 2 spiseskjeer bakepulver
- 4. 2 spiseskjeer sukker
- 5. 1 spiseskje chiliflak
- 6. 2 1/2 teskjeer kosher-salt
- 7. 2 kopper melk
- 8. 1/2 kopp rapsolje
- 9. En boks på 14,75 unser kremet mais
- 10. 1 kopp revet skarp Cheddar
- 11. 1 kopp finhakket gul løk (ca. 1 liten)
- 12. 1/2 kopp hakket grønn paprika
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray en muffinsform med 12 former med non-stick spray og sett den i ovnen mens du lager røren.
- 22. I en stor bolle, bland sammen maismel, bakepulver, sukker, rød pepperflak og salt. Rør for å blande. Tilsett melk, olje og mais, og rør til det akkurat er blandet. Rør inn cheddarost, løk og grønne paprika, og rør bare til det er innarbeidet.
- 33. Forsiktig fjern den varme muffinsformen fra ovnen og hell røren i formene. Sett den tilbake i ovnen og stek til en kikkepinne kommer ut ren, ca. 15 minutter. La avkjøle i 5 minutter. Ta ut muffinsene og server.