Hvit bønnesalat med shiitakesopp

Hvit bønnesalat med shiitakesopp

oppskrift på en smakfull hvit bønnesalat med shiitakesopp, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 shiitake-soppkapsler
  • Olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper
  • 2 kopper varme hvite bønner, kokte eller hermetiske, skylt og drenert, oppvarmet
  • 3 ss hakket fersk persille
  • 2 ss hakket fersk timian
  • 3 ss hakket gressløk
  • 3 plommetomater, finhakket
  • 4 ss sitronsaft
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts finhakket hvitløk
  • 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen. Pensle soppene med noe av oljen og krydre med salt og pepper etter smak. Grill i 3 til 4 minutter på hver side, fjern og skjær i 0,6 cm tykke skiver. Legg de varme bønnene i en stor bolle, tilsett sopp, urter og tomater.
  2. 2Visp sammen sitronsaft, olivenolje og hvitløk, og hell over bønnene. Tilsett osten og krydre med salt og pepper etter smak.