Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlige svarte bønnepannekaker med salsa, fersk koriander og peppermayo med key lime

Sørvestlige svarte bønnepannekaker med salsa, fersk koriander og peppermayo med key lime

Oppdag en smakfull oppskrift på svart bønnekaker servert med frisk salsa, koriander og limepeppermajones - perfekt for en lett forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 (15-unse) bokser svarte bønner, avrent og godt skylt
  • 2 spiseskjeer salsa, pluss mer til servering
  • 2 spiseskjeer finhakket grønn løk
  • 3/4 kopp hakkede røde paprika
  • 1 spiseskje hakkede ferske korianderblader, pluss mer til garnityr
  • 1 1/2 kopper brødsmuler
  • 3 store hvitløksfedd
  • 2 teskjeer bacon-chipotle-saus (anbefalt: Bobs Bacon Chipotle Sauce)
  • 2 teskjeer peanøttolje, pluss mer etter behov
  • 1 1/2 kopper finknuste tortillachips
  • 1 teskje malt spisskummen
  • Kjøpt salsa
  • Limepeppermajones, oppskrift følger
  • Limezest, til garnityr
  • 1 kopp majones
  • 1 1/2 teskjeer fersk limejuice
  • 1 jalapeño, finhakket
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Smør pannen med 2 teskjeer peanøttolje.
  2. 2Bland bønner, salsa, grønn løk, paprika, koriander, brødsmuler, hvitløk og chipotlesaus i en stor bolle, og rør godt sammen, mos bønningene. Form 12 små kaker (omtrent på diameter med en sølvsølvmynt og 2-3 cm tykk) og vend dem i tortillabrødsmuler.
  3. 3Varm opp 2 teskjeer peanøttolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek kakene, i porsjoner etter behov, til de er gyldne og gjennomvarme.
  4. 4Server på en seng av salsa eller dekk med salsa og fersk koriander. Legg en liten klatt Peppered Lime Mayonnaise på toppen og pynt med en limeskive.
  5. 5Bland alle ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper etter smak. Oppbevar i kjøleskapet hvis de ikke skal brukes med en gang.