Sørvestlige svarte bønnepannekaker med salsa, fersk koriander og peppermayo med key lime
Oppdag en smakfull oppskrift på svart bønnekaker servert med frisk salsa, koriander og limepeppermajones - perfekt for en lett forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 (15-unse) bokser svarte bønner, avrent og godt skylt
- 2 spiseskjeer salsa, pluss mer til servering
- 2 spiseskjeer finhakket grønn løk
- 3/4 kopp hakkede røde paprika
- 1 spiseskje hakkede ferske korianderblader, pluss mer til garnityr
- 1 1/2 kopper brødsmuler
- 3 store hvitløksfedd
- 2 teskjeer bacon-chipotle-saus (anbefalt: Bobs Bacon Chipotle Sauce)
- 2 teskjeer peanøttolje, pluss mer etter behov
- 1 1/2 kopper finknuste tortillachips
- 1 teskje malt spisskummen
- Kjøpt salsa
- Limepeppermajones, oppskrift følger
- Limezest, til garnityr
- 1 kopp majones
- 1 1/2 teskjeer fersk limejuice
- 1 jalapeño, finhakket
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Smør pannen med 2 teskjeer peanøttolje.
- 2Bland bønner, salsa, grønn løk, paprika, koriander, brødsmuler, hvitløk og chipotlesaus i en stor bolle, og rør godt sammen, mos bønningene. Form 12 små kaker (omtrent på diameter med en sølvsølvmynt og 2-3 cm tykk) og vend dem i tortillabrødsmuler.
- 3Varm opp 2 teskjeer peanøttolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek kakene, i porsjoner etter behov, til de er gyldne og gjennomvarme.
- 4Server på en seng av salsa eller dekk med salsa og fersk koriander. Legg en liten klatt Peppered Lime Mayonnaise på toppen og pynt med en limeskive.
- 5Bland alle ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper etter smak. Oppbevar i kjøleskapet hvis de ikke skal brukes med en gang.