
Pimento-ostesmørbrød
oppskriften på deilige pimento cheese sandwiches – perfekt til lunsj eller som forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp hjemmelaget majones, oppskrift følger
- 1/2 teskje finhakket salvie
- 1 teskje fersk sitronsaft
- 1 teskje tørket sennep
- 1/4 teskje cayennepepper
- 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 225 gram Colby-ost, revet (ca. 2 kopper)
- 225 gram skarp Cheddar-ost, revet (ca. 2 kopper)
- 1 (4-unse) glass hakkede pimientos, drenert
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/4 teskje hot pepper-saus
- Pumpernickelbrød, eller brød etter eget valg
- 3 store eggeplommer
- 1 teskje fersk sitronsaft
- 1 teskje hvitvinseddik
- 1 teskje tørket sennep
- 1 teskje salt
- 1 teskje sukker
- En klype cayennepepper
- 1 1/2 kopper rapsolje
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en middels stor bolle, bland majones, salvie, sitronsaft, sennep, cayennepepper og Worcestershire-saus med en slikkepott.
- 3Tilsett de to ostene og pimientos, og bland godt for å kombinere. Krydre med salt, pepper og hot sauce. Sett i kjøleskapet til den skal brukes. Smør mellom to skiver brød.
- 4I en food processor med metallblad, en blender eller i beholderen til en majonesmaskin, bland eggeplommene, sitronsaft, eddik, sennep, salt, sukker og cayenne. Kjør noen ganger for å blande.
- 5Med food processoren på høy hastighet, eller mens du raskt trykker ned plunger på en majonesmaskin, hell veldig sakte i oljen, slik at den får tid til å bli helt integrert, til all oljen er tilsatt.