Pimento-ostesmørbrød

Pimento-ostesmørbrød

oppskriften på deilige pimento cheese sandwiches – perfekt til lunsj eller som forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp hjemmelaget majones, oppskrift følger
  • 1/2 teskje finhakket salvie
  • 1 teskje fersk sitronsaft
  • 1 teskje tørket sennep
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 225 gram Colby-ost, revet (ca. 2 kopper)
  • 225 gram skarp Cheddar-ost, revet (ca. 2 kopper)
  • 1 (4-unse) glass hakkede pimientos, drenert
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 teskje hot pepper-saus
  • Pumpernickelbrød, eller brød etter eget valg
  • 3 store eggeplommer
  • 1 teskje fersk sitronsaft
  • 1 teskje hvitvinseddik
  • 1 teskje tørket sennep
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje sukker
  • En klype cayennepepper
  • 1 1/2 kopper rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor bolle, bland majones, salvie, sitronsaft, sennep, cayennepepper og Worcestershire-saus med en slikkepott.
  3. 3Tilsett de to ostene og pimientos, og bland godt for å kombinere. Krydre med salt, pepper og hot sauce. Sett i kjøleskapet til den skal brukes. Smør mellom to skiver brød.
  4. 4I en food processor med metallblad, en blender eller i beholderen til en majonesmaskin, bland eggeplommene, sitronsaft, eddik, sennep, salt, sukker og cayenne. Kjør noen ganger for å blande.
  5. 5Med food processoren på høy hastighet, eller mens du raskt trykker ned plunger på en majonesmaskin, hell veldig sakte i oljen, slik at den får tid til å bli helt integrert, til all oljen er tilsatt.