Ananas og grillede løk- og relisj

Ananas og grillede løk- og relisj

oppskrift på ananas og grillet løk relish, perfekt som tilbehør til grillmat eller som smakfull topping. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 grønne løk
  • 2 spiseskjeer olivenolje, delt
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1 liten moden ananas, skrelt og i terninger
  • 1 liten jalapeño, finhakket
  • 2 spiseskjeer fersk limesaft
  • 2 spiseskjeer hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen. Pensle de grønne løkene med 1 spiseskje olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill løkene til de er nesten gjennomstekte, og skjær dem i tynne skiver. Ha løkene, ananasen og jalapeñoen i en middels stor bolle, og bland godt. Tilsett limesaft, den resterende spiseskjeen olivenolje og koriander. Server ved romtemperatur.