
Ananas og grillede løk- og relisj
oppskrift på ananas og grillet løk relish, perfekt som tilbehør til grillmat eller som smakfull topping. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 grønne løk
- 2 spiseskjeer olivenolje, delt
- Salt og nykvernet pepper
- 1 liten moden ananas, skrelt og i terninger
- 1 liten jalapeño, finhakket
- 2 spiseskjeer fersk limesaft
- 2 spiseskjeer hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen. Pensle de grønne løkene med 1 spiseskje olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill løkene til de er nesten gjennomstekte, og skjær dem i tynne skiver. Ha løkene, ananasen og jalapeñoen i en middels stor bolle, og bland godt. Tilsett limesaft, den resterende spiseskjeen olivenolje og koriander. Server ved romtemperatur.