Peppercorn-steak

Peppercorn-steak

Lær hvordan du lager en perfekt peppercorn steak hjemme. En enkel oppskrift på en saftig biff dekket med krydrede pepperkorn, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 (200 gram) biffer av ytrefilet
  • 4 kopper vann
  • 1/2 (30 gram) pakke med au jus-blanding
  • 2 spiseskjeer margarin
  • 2 1/2 spiseskjeer hvetemel
  • 1 kopp kremfløte (anbefalt: Minor's Culinary Cream)
  • 2 gram brandy
  • 1 1/2 spiseskjeer nykvernet grovkvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en grill til middels varme. Legg biffene på grillen og kok til ønsket stekegrad.
  2. 2Kok opp vannet i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett au jus-blandingen og brandy. La det koke i 10 minutter. Mens det koker, i en separat liten kjele, bland smør og mel for å lage en jevning. La jevningen koke i 5 minutter. Tilsett jevningen i au jus-blandingen og rør med en visp til det er jevnt. Rør inn fløte og svart pepper.
  3. 3Anrett biffene på serveringsfat og hell over sausen.
  4. 4Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.