
Peppercorn-steak
Lær hvordan du lager en perfekt peppercorn steak hjemme. En enkel oppskrift på en saftig biff dekket med krydrede pepperkorn, perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 (200 gram) biffer av ytrefilet
- 4 kopper vann
- 1/2 (30 gram) pakke med au jus-blanding
- 2 spiseskjeer margarin
- 2 1/2 spiseskjeer hvetemel
- 1 kopp kremfløte (anbefalt: Minor's Culinary Cream)
- 2 gram brandy
- 1 1/2 spiseskjeer nykvernet grovkvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en grill til middels varme. Legg biffene på grillen og kok til ønsket stekegrad.
- 2Kok opp vannet i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett au jus-blandingen og brandy. La det koke i 10 minutter. Mens det koker, i en separat liten kjele, bland smør og mel for å lage en jevning. La jevningen koke i 5 minutter. Tilsett jevningen i au jus-blandingen og rør med en visp til det er jevnt. Rør inn fløte og svart pepper.
- 3Anrett biffene på serveringsfat og hell over sausen.
- 4Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.