
Kremost-ruller (også kjent som redneck sushi)
lær hvordan du lager kremost-innpakkede roll-ups, også kjent som redneck sushi, perfekt som forrett eller snacks. enkel, rask og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- To 8-ounce pakker kremost, myknet
- 4 unser glass salsa (sterk)
- 4 grønne løk, finhakket
- 4 store mais-tortillas
- 10 skiver bacon, kuttet i små biter og stekt til sprø
- 16 tynne skiver deli-skinke
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en middels stor bolle, bland sammen kremost, salsa og løk til det er godt blandet. Smør tortillaene med blandingen, og la det være igjen en kant på 1/2 tomme. Topp hver med bacon og skinke, rull deretter sammen til stramme sylindere og pakk inn i plastfolie. Sett i kjøleskapet i minst én time. Ta ut av kjøleskapet, fjern plastfolien og skjær hver rull i 1-tommers biter, og kast de ujevne endene (eller spis dem mens du forbereder, som jeg gjorde!). Hver rull skal gi åtte biter. Hvis du vil, kan du før du skjærer sette tannpirkere i rullene med 1-tommers mellomrom; det gjør det enklere å servere.