Salatwrap med gresk yoghurt- og fetaostdip
Lær hvordan du lager en smakfull salatwrap med en kremet gresk yoghurt og fetaostdip. Perfekt for en lett lunsj eller sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp naturell gresk yoghurt
- 1/2 kopp smuldret fetaost
- 1 sitron, saft og finrevet skall
- 1/4 kopp italiensk persille, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 bunt baby-rødt oak-salat
- 1 bunt baby Lolla Rosa-salat
- 1 bunt frisée
- 1 liten gulrot, skrelt og juliennet med mandolin
- 1 liten jicama, skrelt og juliennet med mandolin
- 1 agurk, skrelt og skåret i lengder på omtrent 3/4 tommer bredde og 3 tommer lang
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en mandolin
- 2Til dippen: Bland yoghurt, fetaost, sitronsaft og -zest, persille, hvitløk, salt og pepper i en liten bolle. Sett i kjøleskapet til den skal brukes.
- 3Til salatwrapen: Kutt salatbladene i små biter, som er en munnfull. Legg en skive agurk på en arbeidsflate. Plasser en bit av hver salat og noen kvister av gulrøtter og jicama på agurken, og rull det sammen tett.
- 4Til presentasjonen: Anrett rullene på et fat og server med yoghurt-dippen. Nyt.