Fylte Piquillo-pepper med oksehaleragu

Fylte Piquillo-pepper med oksehaleragu

oppskrift på piquillo peppers fylt med saftig oksestek, perfekt som forrett eller tapas. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 5 pund oksesvans
  • Vann, til det dekker
  • 1 kopp rødvin
  • Friske timianstilker
  • 1 løk, skrelt og delt i store biter
  • Olivenolje
  • 1 kopp selleri brunoise
  • 1 kopp gulrot brunoise
  • 1 teskje hakket hvitløk
  • 2 spiseskjeer hakket persille, pluss litt til pynt
  • Salt og pepper
  • 1 boks ferdig tilberedte piquillo-pepperfrukter

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser oksehalene, vinen, timian og løk i en kjele og dekk med vann. La det småkoke i omtrent 2 timer, og skum ofte. Ta opp oksehalene, og når de er avkjølt nok til å håndtere, fjern kjøttet fra bena og riv det i biter. I mellomtiden reduserer du braseringssaften til en glace og siler den gjennom en fin sil. Varm opp olivenolje på middels varme og surr gulrøtter, selleri og det revne kjøttet. Når grønnsakene er møre, tilsetter du hvitløk, persille og krydrer med salt og pepper. Tilsett litt av den silte braseringssaften for å fukte. Fyll hver paprika med litt av kjøttblandingen. Server umiddelbart med en skje av glazen og pynt med persille.