Sørvestlig salsa og krydrede maischips
Lær hvordan du lager southwestern salsa og spicy maischips hjemme. Perfekt som forrett eller snacks med smak av krydder og friskhet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 glass med chunky salsa på 24 gram
- 3 spiseskjeer hakkede friske korianderblader
- 3 vårløk, hvite og grønne deler, hakket
- 2 teskjeer Southwestern tørrmarinadeblanding (fra pose)
- 1 pose med 18 gram restaurantstil tortilla chips
- Vegetabilsk oljespray til koking
- 1 pose med 1,25 gram Tex-Mex tacokrydder
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2I en middels stor bolle, bland salsa, koriander, vårløk og Southwestern-marinaden. Sett til side.
- 3Arbeid i porsjoner, hell et enkelt lag med tortillachips på et bakepapirkledd stekebrett. Spray lett med vegetabilsk oljespray. Strø lett over med tacokrydder. Stek i 5 minutter. Gjenta til alle chips er krydret.
- 4Server chipsene på et stort fat med en skål Southwestern-salsa.