Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig salsa og krydrede maischips

Sørvestlig salsa og krydrede maischips

Lær hvordan du lager southwestern salsa og spicy maischips hjemme. Perfekt som forrett eller snacks med smak av krydder og friskhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 glass med chunky salsa på 24 gram
  • 3 spiseskjeer hakkede friske korianderblader
  • 3 vårløk, hvite og grønne deler, hakket
  • 2 teskjeer Southwestern tørrmarinadeblanding (fra pose)
  • 1 pose med 18 gram restaurantstil tortilla chips
  • Vegetabilsk oljespray til koking
  • 1 pose med 1,25 gram Tex-Mex tacokrydder

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en middels stor bolle, bland salsa, koriander, vårløk og Southwestern-marinaden. Sett til side.
  3. 3Arbeid i porsjoner, hell et enkelt lag med tortillachips på et bakepapirkledd stekebrett. Spray lett med vegetabilsk oljespray. Strø lett over med tacokrydder. Stek i 5 minutter. Gjenta til alle chips er krydret.
  4. 4Server chipsene på et stort fat med en skål Southwestern-salsa.