Søte og krydrede kyllingspyd

Søte og krydrede kyllingspyd

oppskrift på deilige søte og krydrede kyllingspyd, perfekte for grilling og sosialt samvær. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 4 spiseskjeer honning
  • 3 spiseskjeer og 1 3/4 teskje soyasaus
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 teskje chilipulver
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje cayennepepper
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 finhakket jalapeño (valgfritt)
  • 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, skåret i 2,5 cm terninger
  • 1 gallon (ca. 3,8 liter) resealabel pose
  • 2 mellomstore løk, skåret i 5 cm biter
  • 2 store røde paprika, skåret i 5 cm biter
  • Olivenolje
  • 4–5 metall- eller trespyd
  • 1 boks (625 gram) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans

Fremgangsmåte

  1. 1En av Craig Morgans favorittoppskrifter. Utviklet av PBS' Barbecue America-vert Rick Browne.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen olje, honning og soyasaus. Tilsett brunt sukker, chilipulver, hvitløkspulver, cayennepepper, svart pepper og jalapeño, og visp til blanding.
  3. 3Plasser kyllingen i en 1-gallon reseptfri plastpose og hell marinaden over. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer (eller over natten hvis tiden tillater det). Kast marinaden.
  4. 4Forvarm grillen (eller ovnen) til høy varme, ca. 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  5. 5Tre kylling, løk og grillede røde paprika vekselvis på spiddene.
  6. 6Pensle grillristen lett med olje og legg spiddene på grillen. Stek i 12-15 minutter, til kyllingjuicen er klar, og snu flere ganger.
  7. 7Server med en boks (22 ounces) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans.