Panang-karré med kylling
Lær hvordan du lager en smakfull panang curry med kylling. En enkel oppskrift som passer til enhver anledning. Perfekt for de som liker krydret mat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 spiseskjeer Panang curry-pasta
- kokkeolje
- 4 kopper kokosmelk
- 300 gram skinn- og benfri kyllingbryst, i terninger
- 2 spiseskjeer palmesukker
- 2 spiseskjeer fiskesaus, eller etter smak
- 6 kaffirlimeblader, revet
- 2 ferske røde chili, skivet
- 1/4 kopp fersk thai-basilikum
Fremgangsmåte
- 1Frys currypasten i oljen i en stor stekepanne eller wok over middels varme til den begynner å dufte. Rør inn kokosmelken i currypasten og kok opp. Tilsett kyllingen; kok og rør til kyllingen er nesten gjennomkokt, ca. 10 til 15 minutter. Rør inn palmesukker, fiskesaus og limeblader i blandingen; la det småkoke i 5 minutter. Smak til og juster saltinnholdet ved å tilsette mer fiskesaus om nødvendig. Pynt med skivede røde chilipepper og thai-basilikumblader før servering.