
Individuelle sirklede gresskarcheesecakes
Lær hvordan du lager deilige individuelle swirlede gresskarcheesecakes. Perfekt dessert for høstsesongen med enkel steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 12 folieformer til muffins
- Non-stick matlagingsspray
- 2 pakker (8 oz. hver) kremost, romtemperert
- 1/2 kopp sukker
- 1 1/2 ss all-purpose mel
- 1 ts vaniljeekstrakt
- En klype salt
- 2 store egg
- 1/2 kopp LIBBY'S® 100 % rent gresskar
- 2 ss Gingerbread Latte eller Pumpkin Spice-smak NESTLÉ COFFEE-MATE flytende kaffefløte
- 2 ts malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius. Kle en muffinsform med 12 former med aluminiumsfolie og spray formene med non-stick matlagingsspray.
- 2Pisk kremost, sukker, mel, vaniljeekstrakt og salt i en stor bolle til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, og sørg for å blande godt etter hver tilsetning. Overfør ½ kopp av røren til en middels stor bolle. Tilsett gresskar og Coffee-mate, og rør til det er godt blandet.
- 3Fordel den hvite kremostrøren jevnt i de forberedte formene, og topp med gresskarrøren. Snu forsiktig på rørene med en kniv for å lage en marmoreffekt.
- 4Stek i 16 til 18 minutter, eller til de akkurat har satt seg. La dem avkjøle helt i formen på en avkjølingsrist. Dekk til og sett i kjøleskapet i 4 timer før servering.