Hello Fresh Mobile Banner
Squash- og eplegrateng

Squash- og eplegrateng

oppskrift på squash og eplebake - en deilig og enkel dessert som kombinerer sødme og friskhet. perfekt for høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp lettbrunt sukker, pakket
  • 2. 1/4 kopp smør, smeltet
  • 3. 1 spiseskje hvetemel
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 6. 900 gram smørnut squash – skrelt, fjernet frø og skåret i 1/2 tomme skiver
  • 7. 2 store epler – kjernet og skåret i 1/2 tomme skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en middels stor bolle, rør sammen brunt sukker, smør, mel, salt og muskatnøtt.
  3. 33. Legg squash i en smurt ildfast form på 9x13 tommer. Topp med skiver av eple, og dryss deretter med sukkerblandingen. Dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.
  4. 44. Stek i 50 til 60 minutter i den forvarmede ovnen, eller til squashen er mør.