
Enkle bananmuffins
Lær hvordan du lager deilige og enkle bananmuffins. Perfekt til frokost eller som snacks. Rask og enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- Kokingspray (for eksempel Stekr's Joy®)
- 3/4 kopp hvetemel
- 3/4 kopp sammalt hvete mel
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 4 modne bananer, most
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/3 kopp rapsolje
- 1/4 kopp brunt sukker
- 1 egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray 16 muffinsformer med non-stick spray.
- 2Sikt sammen hvetemel, sammalt mel, bakepulver, natron og salt i en stor bolle.
- 3Bland bananer, hvitt sukker, rapsolje, brunt sukker og egg i en separat stor bolle; vend bananblandingen inn i melblandingen til det akkurat er blandet. Fordel røren i de forberedte muffinsformene.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til muffinsene spretter tilbake når de lett blir trykket på i midten, ca. 14 til 16 minutter.