
Gresskarpudding med smuldredeig
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull pumpkin cobbler, perfekt for høsten. Denne desserten er enkel å lage og passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- Koking spray
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 egg, pisket
- 1 (425 gram) boks med ren gresskarpuré (for eksempel Libby's®)
- 3/4 kopp kondensert melk
- 1 teskje appelsinekstrakt
- 1 teskje kanel
- 1/2 teskje ingefær
- 1/4 teskje nellik
- 1/4 teskje salt
- 1 (255 gram) pakke med gul kakeblanding (for eksempel Jiffy® Golden Yellow Cake Mix)
- 1/4 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en 20x20 cm stor ildfast form med matlagingsspray.
- 2Visp sukker og egg sammen i en bolle til det er lyst; rør inn gresskar, kondensert melk, appelsin-essens, kanel, ingefær, nellik og salt i eggeblandingen. Hell gresskarblandingen i den forberedte formen. Dryss forsiktig kakeblandingen over toppen, slik at gresskarblandingen dekkes helt. Drypp forsiktig smeltet smør over kakeblandingen slik at det ikke samler seg i klumper.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til gresskarblandingen er stivnet og toppen er gyllenbrun, ca. 50 minutter til 1 time.