
Myk karamellpopkorn
oppskrift på myk karamell popcorn. perfekt som snacks eller til fest. enkel å lage og smaker fantastisk. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 3 (3,5 unser) pakker mikrobølgepopcorn, ferdigpoppet
- 2. 2 1/4 kopper pakket brunt sukker
- 3. 1 kopp mais sirup
- 4. 1 kopp smør
- 5. 1 (5 unser) boks søtet kondensert melk
Fremgangsmåte
- 11. Plasser popcornet i en stor bolle. Rist og kast bollen for å få de ubakte kornene til bunnen; kast dem.
- 22. I en kjele over middels høy varme, kok opp den brune sukkeret, mais sirupen og smøret, mens du rører konstant. Varm opp til 132–143 grader Celsius (270–290 grader Fahrenheit), eller til en liten mengde sirup som dryppes i kaldt vann, danner harde, men bøyelige tråder. Ta kjelen av varmen, og hell forsiktig i boksen med kondensert melk; rør til det er jevnt.
- 33. Hell en fjerdedel av karamellen over popcornet av gangen, og rør til alt popcornet er dekket. La det avkjøle i minst 10 minutter før servering.