
En enkel sommer-spinatsalat
en enkel og frisk oppskrift med spinat perfekt for sommermåltider. enkel å lage og sunn for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Olivenolje
- 2 hvitløksfedd, delt i to
- 4 store bunt med fersk spinat
- En klype salt
- Halv sitron
Fremgangsmåte
- 1Varm opp litt olivenolje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett hvitløk; surr i 1 minutt, bare til den begynner å dufte. Fjern hvitløken og tilsett spinat og en raus klype salt. Kok, og kutt bladene med kjøkkensaks mens de faller sammen. Når spinaten har falt sammen, overfør den til et serveringsfat, og press sitronsaft over.
- 2Varm opp litt olivenolje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett hvitløk; surr i 1 minutt, bare til den begynner å dufte.
- 3Fjern hvitløken og tilsett spinat og en raus klype salt. Kok, og kutt bladene med kjøkkensaks mens de faller sammen.
- 4Når spinaten har falt sammen, overfør den til et serveringsfat, og press sitronsaft over.



