Kaffe-kake i toppklasse

Kaffe-kake i toppklasse

oppskriften på coffee cake supreme er perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager en saftig og smakfull kake med en rik kaffe-smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 3 egg
  • 4. 3 kopper hvetemel
  • 5. 1 spiseskje bakepulver
  • 6. 1 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1/2 kopp vann
  • 10. 1 kopp rømme
  • 11. 1 kopp hakkede valnøtter
  • 12. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 13. 2 teskjeer kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23 cm rund kakeform eller tubeform.
  2. 22. I en stor bolle, pisk sammen 1 kopp sukker og smør. Rør inn eggene, ett av gangen. Bland melet, bakepulveret, natronen og saltet, og vend det inn i den kremete blandingen. Til slutt, rør inn vann, vanilje og rømme.
  3. 3I en liten bolle, bland valnøttene, resten av sukkeret og kanelen.
  4. 4Hell halvparten av kakerøren i den forberedte formen. Strø halvparten av nøtteblandingen over, deretter resten av røren, og til slutt resten av nøtteblandingen.
  5. 53. Stek i 50 til 60 minutter i den forvarmede ovnen. Avkjøl i formen i 10 minutter, før du snur kaken ut av formen og lar den avkjøle helt på en rist.