
Maiskaker
Lær hvordan du lager perfekte corn cakes med denne enkle oppskriften. Ideell for frokost eller som snacks. Rask og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp ristet maismel (fint malt gult maismel)
- 2. 1 kopp selvhevende mel
- 3. 4 spiseskjeer sukker
- 4. 2 egg
- 5. 2 kopper kulturmelk
- 6. 3 unser maisolje
- 7. 2 kopper ferske maiskjerner
Fremgangsmåte
- 11. Legg maismel, mel og sukker i en bolle og bland godt sammen. I en separat bolle, pisk egg, kulturmelk, maisolje og fersk mais sammen.
- 22. Vend de tørre og våte ingrediensene forsiktig sammen.
- 33. Ha 4 unser pannekakemiks på en varm stekepanne. Stek på middels høy varme i 4 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.