
Wolfgangs salatsmaksplate: Mozzarella- og tomatsalat
Oppdag en enkel og frisk mozzarella tomatsalat fra wolfgang. Perfekt for sommermat, rask å lage, og full av smak. Ideell for forretter eller lette måltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 mellomstore til små tomater som er modnet på vintreet
- 1 liten ball fersk mozzarella (ca. 115 gram)
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 2 spiseskjeer basilikum i chiffonade
Fremgangsmåte
- 1Skjær tomatene i skiver på 1/4 tomme tykkelse. La osten renne av for overflødig vann og skjær den i skiver på 1/4 tomme. Sett til side. Legg tomat- og oste-skivene slik at de overlapper hverandre. Krydre med salt og pepper, og drypp over olivenolje og balsamicoeddik. Topp med basilikum.




