
London Broil med øljus og ovnsstekte løk med quinoa
oppskrift på london broil med ale au jus, ovnsbakte løk og quinoa - en smakfull og mettende hovedrett perfekt for enhver anledning
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje olivenolje
- 2. 1 ½ pund London broil- eller flankstek
- 3. Salt og nykvernet svart pepper
- 4. 2 teskjeer mesquite-krydder
- 5. 2 ristede løk, fjernet stilk og skåret i tynne skiver
- 6. En 12-unse øl
- 7. 1 kopp quinoa, kokt etter pakkens anvisninger
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Krydre begge sider av biffen med salt, pepper og mesquite-krydder. Stek biffen i den varme pannen i 2 minutter per side, til den er brunet. Ta biffen ut av pannen og tilsett skivet løk og øl i pannen. La det småkoke, og skrap opp eventuelle brune biter fra bunnen av pannen. Legg biffen tilbake i pannen og la det småkoke i ytterligere 2 til 4 minutter for medium steking. Ta biffen ut av pannen (og la sausen bli igjen i pannen) og la den hvile i 10 minutter. Skru ned varmen til lav og la ølen småkoke til den har redusert. Skjær biffen på tvers i tynne skiver, og server biffen, løken og pannesausen over quinoa.