Maitre d'Hôtel Butter

Maitre d'Hôtel Butter

oppskrift på mâitre d'hôtel butter, smør med urter og sitron som passer til biff, fisk og grønnsaker. enkel å lage og perfekt for festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Bland 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 1/2 teskje fersk sitronsaft
  • 1/2 teskje kosher salt
  • 1/2 kopp (1 stang) romtemperert usaltet smør
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland 2 spiseskjeer hakket fersk persille, 1/2 teskje fersk sitronsaft og 1/2 teskje kosher salt i 1/2 kopp (1 stang) romtemperert usaltet smør i en liten bolle. Krydre med nykvernet svart pepper. Legg på bakepapir eller voksark og rull sammen til en logg. Sett i kjøleskapet til det er fast, ca. 1 time. Forbered på forhånd: Smøret kan lages 2 dager i forveien. Oppbevares kjølig.