Tre søstre sautert med salviepesto

Tre søstre sautert med salviepesto

oppskrift på three sisters saute med salvie pesto. en smakfull og sunn rett som passer perfekt til alle sesonger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund zucchini squash, kuttet i bitestørrelser eller tynne juliennebiter
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 kopp heirloom-bønner, kokte
  • 4. 2 ører frossen søtmais, tint og avrente
  • 5. 1 kopp modne, hakkede Roma-tomater
  • 6. Salt og pepper
  • 7. 1/3 kopp salviepesto, oppskrift følger
  • 8. 1 kopp pinjekjerner
  • 9. 1 ½ kopper ferske salvieblader, godt pakket
  • 10. ½ kopp flatbladet persille
  • 11. ½ kopp olivenolje
  • 12. ¼ kopp hakket hvitløk
  • 13. 1 teskje salt
  • 14. 1 sitron, presset
  • 15. 1 spiseskje fersk, mild geitost, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Skyll og trim squash, julienne dem med en mandolin, bruk skallet for en pastalignende effekt, eller kutt dem i bitestore biter, eller bruk hele små squash.
  2. 22. Varm opp olje i en stor stekepanne. Tilsett squash og stek i 1 minutt, deretter tilsett bønner, mais og tomater i rekkefølge, og vend og rør mellom hver gang. Tilsett deretter salvie-pesto og rør forsiktig for å fordele det jevnt.
  3. 33. Salt etter behov, og server umiddelbart.
  4. 44. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne eller i en ovn på 350°F (ca. 180°C) på et stekebrett. Bland alle ingrediensene i en food processor eller blender og kjør til en jevn masse.