
Basilikum- og pestohummus
oppskrift på basil and pesto hummus - en deilig og enkel dip med friske urter og pesto. perfekt til snacks, tapas eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 (16 unser) kikerter (garbanzo beans), avrent og skylt
- 1/2 kopp basilikumblader
- 1 fedd hvitløk
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/2 teskje balsamicoeddik
- 1/2 teskje soyasaus
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland kikerter, basilikum og hvitløk i en food processor; puls flere ganger. Bruk en slikkepott til å skyve blandingen fra sidene av food processoren. Puls igjen mens du heller i olivenoljen. Tilsett eddik og soyasaus; puls til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper.