
Enkel kylling med kjeks
oppskrift på enkel og smakfull kylling med biscuits, perfekt for en rask hverdagsmiddag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (10,75 unser) boks Campbell's® kondensert sellerisuppe eller Campbell's® kondensert 98 % fettfri sellerisuppe
- 2. 1 (10,75 unser) boks Campbell's® kondensert potetsuppe
- 3. 1 kopp melk
- 4. 1/4 teskje tørkede timianblader, knust
- 5. 1/4 teskje malt svart pepper
- 6. 4 kopper kokte, oppkuttede grønnsaker*
- 7. 2 kopper kokt, oppkuttet kylling
- 8. 1 (7 unser) boks med kjøleskapsfylte smørmelksboller
Fremgangsmåte
- 11. Bland supper, melk, timian, svart pepper, grønnsaker og kylling i en 3-liters dyp ildfast form.
- 22. Stek ved 200 grader Celsius i 15 minutter. Rør om.
- 33. Kutt hver kjeks i fire deler.
- 44. Fordel de kuttede kjeksene over kyllingen. Stek i 15 minutter eller til kjeksene er gylne.