Enkel kylling med kjeks

Enkel kylling med kjeks

oppskrift på enkel og smakfull kylling med biscuits, perfekt for en rask hverdagsmiddag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (10,75 unser) boks Campbell's® kondensert sellerisuppe eller Campbell's® kondensert 98 % fettfri sellerisuppe
  • 2. 1 (10,75 unser) boks Campbell's® kondensert potetsuppe
  • 3. 1 kopp melk
  • 4. 1/4 teskje tørkede timianblader, knust
  • 5. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 6. 4 kopper kokte, oppkuttede grønnsaker*
  • 7. 2 kopper kokt, oppkuttet kylling
  • 8. 1 (7 unser) boks med kjøleskapsfylte smørmelksboller

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland supper, melk, timian, svart pepper, grønnsaker og kylling i en 3-liters dyp ildfast form.
  2. 22. Stek ved 200 grader Celsius i 15 minutter. Rør om.
  3. 33. Kutt hver kjeks i fire deler.
  4. 44. Fordel de kuttede kjeksene over kyllingen. Stek i 15 minutter eller til kjeksene er gylne.