Langtidskokt potetstuing med au jus

Langtidskokt potetstuing med au jus

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull au jus pot roast i slow cooker. Enkel oppskrift, perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (4 pounds) storfekjøtt av chuck uten ben
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus, eller etter smak
  • 1 spiseskje Montreal-style biffkrydder
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 terning storfekraftbuljong
  • 1 kopp sterk, varm svart kaffe
  • 1 (8 unser) hermetikkboks med tomatsaus
  • 1 teskje tørket oregano, eller etter smak
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Gni inn storfekjøttet med 1 spiseskje Worcestershire-saus og strø på alle sider med kjøttkrydder.
  2. 2Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Brun kjøttet i den varme oljen til det er godt brunet, omtrent 5 minutter på hver side. Overfør kjøttet til en slow cooker.
  3. 3Løs opp storfekraftbuljongterningen i kaffen og hell blandingen over kjøttet. Hell tomatsaus over kjøttet og krydre med oregano; drypp kjøttet med 2 teskjeer Worcestershire-saus.
  4. 4Sett slow cookeren på lav varme og kok til kjøttet er mørt, ca. 8 til 10 timer.