Minestronesuppe II

Minestronesuppe II

lær hvordan du lager minestrone suppe ii, en klassisk italiensk grønnsaksuppe full av smak. enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 1 kopp hakket løk
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/3 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 kopp hakket selleri
  • 1 kopp terninger av gulrøtter
  • 2 kopper tomatpuré
  • 2 bokser (14,5 unser) hakkede tomater
  • 1 boks (14 unser) storfebuljong
  • 1 boks (10,5 unser) kondensert fransk løksuppe
  • 5 kopper vann
  • 1/4 kopp rødvin
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1 teskje tørket basilikum
  • salt og pepper etter smak
  • 1 kopp hakket zucchini
  • 2 kopper spinat, skylt og skivet
  • 1 kopp kokt spinatpasta
  • 1 boks (15 unser) kikerter, drenert
  • 1/4 kopp hakket persille

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, kok bacon og sil av fettet. Tilsett løk, hvitløk og storfekjøtt. Når løken er gjennomsiktig, tilsett selleri, gulrot, moste tomater, hele tomater, buljong, hermetisert suppe, vann, vin, oregano, basilikum, salt og pepper. Kok i 15 minutter.
  2. 2Rør inn zucchini, spinat, pasta, kikerter og persille. Kok i 15 minutter og server med fersk parmesanost.