Pannefriterte svarte bønne- og korianderkaker

Pannefriterte svarte bønne- og korianderkaker

lær hvordan du lager deilige panfried black bean coriander cakes. perfekt for en smakfull forrett eller lett middag, enkel å lage og rask å tilberede.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 1/4 kopp finhakket grønn paprika
  • 1 stort hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje usaltet smør
  • 19-unse boks med svarte bønner, skylt og drenert (ca. 1 2/3 kopper)
  • 1/3 kopp fin tørr brødsmuler
  • 1 stort egg, lett pisket
  • 3 spiseskjeer ferske korianderblader, finhakket
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp gult maismel
  • Vegetabilsk olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten, tung stekepanne kok løk, paprika og hvitløk i smør over moderat lav varme, rør av og til, til det er mykt. I en bolle moses en tredjedel av bønnene med en gaffel, og resten av bønnene, løkblandingen, brødsmuler, egg, koriander, salt og pepper etter smak røres inn.
  2. 2Blandingen formes til fire 10 cm store kaker. (Blandingen vil være våt og myk.) Lett danderes kakene i maismel og legges på et stort fat dekket med plastfolie.
  3. 3I en tung stekepanne varmes 0,5 cm olje over moderat varme til den er varm, men ikke rykende, og kakene stekes i to omganger, 1 1/2 minutt på hver side, før de legges på tørkepapir for å renne av.
  4. 4Server bønnkakene med salsa (oppskrift følger).